Legjobb Éjszakák a Jägermeister Új Kollekciójában

Blog » Legjobb Éjszakák a Jägermeister Új Kollekciójában

Úgy tűnik, hogy a 2021-es év kataton hétköznapjai során is ugyanazokkal a bizonytalanságokkal kell majd szembenéznünk, melyek  az előző évet is meghatározták. Pedig úgy vágyunk már arra, hogy újra találkozhassunk rég nem látott családtagjainkkal és barátainkkal, hogy ismét egymás szavába vágva eleveníthessük fel azokat a pillanatokat, amelyeket együtt éltünk át és a legemlékezetesebbek a számunkra! Minden családnak öröm felidézni ezeket az örökzöld történeteket és minden baráti társaságnak megvan az a bizonyos sztorija arról a híres éjszakáról.

A várakozás ideje alatt mind a fesztivál- és koncertszervezők, mind a vizuális- és előadóművészek is azon dolgoznak, hogy mire újra kinyit a világ, olyan közös, egyszeri és megismételhetetlen élményekben lehessen részünk, amelyek talán feledtetik majd ezt a megterhelő időszakot. Erre a helyzetre – szinte elsőként – reagálva döntött úgy a Jägermeister, hogy bedobja a BEST NIGHTS névre keresztelt, vibrálóan pezsgő utcai kollekcióját a szürke, januári hétköznapokba.

A limitált kiadású streetwear kollekció a Jägermeister emblematikus narancssárga színével és a feketével hozza lendületbe azt, aki hordja. A laza vonalvezetésű ruhadarabok kellemes utcai viseletet biztosítanak mindenkinek, aki kedveli a könnyed, sportos, ám mégis egyedi viseletet. A tizenkét darabos exkluzív BEST NIGHTS kollekció ötvözi a márka elemeit, az utcai stílust és az éjszakai klubok fergeteges hangulatát. A Jägermeister különös gondot fordít a minőségi alapanyagok használatára. Éppen ezért a szövet 100%-ban organikus pamutból készült, amit az Organic Cotton Standard-tanúsítvány (OCS) is alátámaszt. Amellett, hogy a kollekciót teljes egészében az Európai Unióban gyártják, a United We Stream-kezdeményezés minden egyes eladott ruhadarab után egy eurót ajánl fel a szórakoztatóiparnak, mely a pandémia okozta válsághelyzetet hivatott enyhíteni a szektorban.

Bloody Osiris neve talán nem ismeretlen azoknak, akik kedvelik az extravagáns outfiteket, a különleges cipőket és a semmivel sem összetéveszthető, trendszetter városi stílust. A divatszcénában sokat foglalkoztatott New York-i művészeti vezető olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Virgil Abloh és Rick Owens. Osiris ezúttal a Jägermeisterrel lépett együttműködésre és büszkén vált a BEST NIGHTS-kollekció kampányának egyik nagykövetévé. A termékeket kizárólag online lehet megvásárolni a www.bestnights.com weboldalon január 31-től. A termékek Magyarországon, illetve további 21 európai országban valamint Észak-Amerikában, Dél-Afrikában és Ázsián belül Tajvanban kerülnek értékesítésre.

Vessünk egy közelebbi pillantást a kollekció darabjaira! A narancsos árnyalatú kamuflázsminta mellett minden darabon megtalálhatjuk a németországi Wolfenbütteln városka koordinátáit. Itt található a Jägermeister főhadiszállása és itt őrzik már 1934 óta az 56 gyógynövényből készült likőr titkos receptjét. A ruhadarabokon közelről nézve Instagram AR-szűrővel ellátott elemekre lehetünk figyelmesek, melyek révén további apró, információszösszenetekhez juthatunk hozzá a mobiltelefonunk bevetésével. A kollekció minden egyes eleme a barátokkal eltöltött éjszakák mitológiájával fonódik össze, kiemelve a közös ünneplések jelentőségét.

Több meghatározó, nemzetközi divatikon is közreműködik a BEST NIGHTS nemzetközi kampányában, köztük a svédországi modell és tervező Lisa Anckarman valamint a német származású blogger és cipőszakértő Christopher Blumenthal. A hazai kreatív szcénát is megmozgatta a kollekció és olyan hírességek is közreműködnek a Jägermeister kollekciójának ismertetésében, mint AKCMisi, Dzsúdló, Manuel, Regán Lili, Rudolf Mona és a Trashem Bébi.

“Szeretjük az egyediség és vagányság kombinációját. Már csupán azzal is kitűnhetsz a tömegből, ha nem találkozol a saját szetteddel az utcán. Alapvetően a cipők megszállottjai vagyunk, de ha valamilyen ruhadarab egyedi, könnyen függővé válunk!” – vallja a Trashem Bébi csapata. Dzsúdló mindig is a cipőkre fókuszált: ”Szerintem kifejezetten cool kezdeményezés a BEST NIGHTS. Üdítő, hogy egy márka követi a mostani trendeket, és olyan újítással jelentkezik, amelyek könnyen be tudnak illeszkedni a hétköznapi viseletünkbe is. Én az utóbbi időben jobban rácsúsztam a sneaker hype-ra, többek között azért, mert karantén alatt kicsit feleslegesnek éreztem mást vásárolni, a cipőket pedig ahhoz túlságosan féltem, hogy folyamatosan azokban szaladgáljak. Megtisztelőnek érzem, hogy egy ilyen kaliberű nemzetközi projekt részese lehetek!”

A Jägermeister a kampány magyar piaci megvalósításában a Footshop Budapest-tel működik együtt. A Footshop Budapest brandvezetője, Bornemissza Márk az együttműködés hátterét így foglalta össze: A streetwear egy őszinte önkifejezési forma, amely eredendően az esztétikáról, a közösségről és az emberi történetekről szól. Ennek tükrében a cél nálunk is mindig az volt, hogy olyan minőségi tartalmakat generáljunk, aminek van mondanivalója, gondolatébresztő és mindenki számára elérhető. A művészet, a divat vagy éppen a zene mind a kommunikáció eszközei. Önkifejezési formák. Az intelligencia és az önálló gondolkodás hanyatlásának korában szeretnénk ismét értéket teremteni, és ízlést formálni. Ezért is gondoljuk, hogy a BEST NIGHTS kollekció nem mindennapi. Ez egy hosszú múltú cég üzenete, amely ezúttal a fiatalabb generációkat szólítja meg az általuk egyik jelenleg legkedveltebb csatornán keresztül, amely a divat. Ez nem egy szokványos kollekció. Ez egy válogatott, profi csapat munkájának a gyümölcse. Ez a gyümölcs pedig olyan véleményvezérek segítségével jut el a közönséghez, akik az élet különböző területein folyamatosan egyedi és maradandó dolgokat alkotnak. Nekünk az egész projektben a Jägermeister hozzáállása tetszett a legjobban, ezért is mondtunk egyből igent a közös munkára. Végtelenül tiszteljük az olyan márkákat, akik nyitnak a saját komfortzónájukon kívül eső követők felé, és nem félnek számunkra alapvetően ismeretlen vizekre evezni és új csatornákkal kísérletezni.”

            A BEST NIGHTS kollekciót és a hozzá kapcsolódó kampányt a berlini La Red ügynökséggel együttműködve fejlesztették ki, akik 2018-ban Snoop Dog emlékezetes Drop-In  koncertjét hozták tető alá szintén a Jägermeister égisze alatt. A nemzetközi tehetségek nemcsak a kollekció modelljei, hanem saját kampány-anyagokat is készítenek. A Jägermeister egy izgalma projekt részeként minden közreműködőnek egy-egy speciális kamerakészletet küldött. A Jägermeister az egyedi eszközkészlettel létrehozott, saját gyártású tartalmakkal a jelenlegi koronavírus-járvány következtében kialakult elzártságot szerette volna egy együttműködés alapú, sok szereplőt megmozgató projekt révén feloldani. Ezek az anyagok a nemzetközi kampány részeként lesznek majd láthatók mind a Jägermeister, mind az egyes művészek közösségi médiacsatornáin.

A kollekció limitált darabjai 2021. január 31-től érhetők el a márka weboldalán!

www.bestnights.com

Szólj hozzá!