Lágy esésű geometria

Blog » Lágy esésű geometria

Környezettudatosság és innováció a COS tavaszi-nyári kollekciójában

Geiger Róza

A COS 2020-as tavaszi-nyári kollekciója a márkától megszokott elegancia és letisztultság mellett meglepetést is tartogat az új szezonra: izgalmas innovatív technikákat – ami zöldségekkel színezett anyagokat, különleges bevonatú farmereket, és egy új pamut és sodort-szálas anyag ötvözetét jelentik.
Az előállításnál a brand a környezettudatosságra is törekedett – a kollekcióban megjelenő pamut 100%-ban újrahasznosított és organikus.

A kollekció színpalettájának hideg, nyers alapszíneit üdítően töri meg egy-egy piros, mustársárga vagy indigókék ruhadarab, kiegészítő.
A geometrikus felületek és különböző tájakról készült légi felvételek ihlette formavilágot a praktikusság határozza meg: eső és ballonkabátok, pamut-puplin pólók és dupla rétegű, jersey felsők is megtalálhatóak a kollekcióban. A test sziluettjét hangsúlyozó szabásvonalak mellett a megszokott oversized formák is megjelennek – mind a női, mind a férfikollekció darabjai között.

A geometrikus kialakítású, újrahasznosított sterling ezüstből készült hajcsatok és fülbevalók tökéletesen kiegészülnek a kollekció három/négyszög alakú táskáival és kényelmes slip-on papucsaival.

Szólj hozzá!