Inspiráló outfitek a Frieze LA művészeti vásárról

Blog » Inspiráló outfitek a Frieze LA művészeti vásárról

A második Frieze Los Angeles a Paramount Pictures (Hollywood) épületében került megrendezésre február 13 és 16 között. A négy napos vásáron közel 70 galéria vett részt és számos híresség is megfordult. Az artnews.net összegyűjtötte a legdivatosabb látogatókat. 

Chara Schreyer
gyűjtő és mecénás
Miért volt a vásáron: „Azért jöttem, hogy új művészeket és műalkotásokat fedezzek fel. Soha nem tudhatod, hogy ki vagy mi jön épp szembe veled a következő sarkon.”
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „A (koppenhágai székhelyű) Cecilie Bahnsen új darabját viselem, amelyet tegnap vettem és mindjárt azt gondoltam: biztosan ezt fogom viselni a vásáron!”

Victoria Rogers
gyűjtő és mecénás – a Brooklyn Múzeum igazgatósági tagja
Miért volt a vásáron: „Nagyon örülök, hogy láthatom a Frieze LA-t, mivel ez az egyik kedvenc vásárom, és én is nagy támogatója vagyok a művészeknek.”
Mi inspirálta az outfitet: „Alexander McQueen pizsamát, BODE kabátot és Jennifer Behr fejpántot viselek – a repülőtérről egyenesen ide jöttem, tehát kényelmesen kellett öltöznöm.”
Kedvenc műalkotás vagy előadás a vásárról: David Kordansky Galéria

Young Joon Kwak
multidiszciplináris művész
Miért volt a vásáron: Kiállított
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Jelenleg Zara, Theory és second-hand darabokat viselek. A fülbevalóm Xina Xurner, a saját márkám. A nyaklánc egy barátom, Stephanie Colunga darabja; bronzöntvényeket készít női istenségekről, mint Baubo, a szexualitás és a humor görög istennője.”

Karolina Dankow
galerista
Miért volt a vásáron: A Karma nevű nemzetközi galériát képviselte
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Sies Marjan kabátot, Rodarte felsőt, Moschino nadrágot, Nodaleto cipőt és vintage Chanel ékszereket viselek. Az összeállításomat a tavalyi Frieze LA esős időjárása inspirálta – idén biztosra akartam menni.”

Irene Kim
az Amerikai Art Basel VIP kapcsolatok regionális vezetője
Miért volt a vásáron: „Hogy megnézzem a galériákat és múzeumokat, amelyeket csodálatos kiállításokat csinálnak. Az első Frieze LA-n is itt voltam, és idén még izgalmasabb a felhozatal.”
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Valójában hét hónapos terhes vagyok, így azt veszem fel, ami még rám jön. Ez egy Marni blúz egy Zara blézerrel, 7 For All Mankind nadrág, Saint Laurent táska és Prada cipő.”

R F Jefferies
gyűjtő
Miért volt a vásáron: „Azért jöttem, hogy felfedezzem a vásárt és különféle művészeket és galériákat támogassak.”
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Minden amit viselek a 69 nevű márka darabja. A dzsekit az első 69-es egyéni múzeumi kiállításon mutatták be a MOCA Pacific Design Centerben, 2018-ban. A szemüveg fából készült, és a 70-es évek elejéről való.”
Kedvenc műalkotás vagy előadás a vásárról: Greene Naftali

Marie Chambers
művészeti tanácsadó
Miért volt a vásáron:
„Nagyon izgalmas valami olyat találni a gyűjtőimnek, amire nem számítok – ez általában olyan vásárokon történik mint a Frieze LA.”
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Paul Smith öltönyt, Zero + Maria Cornejo cipőt és Mali fülbevalót viselek. A táskát egy helyi kézműves piacról szereztem be, imádom a színét és az anyagát.”
Kedvenc műalkotás vagy előadás a vásárról: Patrisse Cullors Fuck White Supremancy, Let’s Get Free! című performansz előadása

Ethan Tate
galerista
Miért volt a vásáron:
A The Pit Los Angeles galériát képviselte
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Az legelső öltönyömet viselem – egy vintage Saint Laurent – egy vintage inggel. Ez a vásár első napja, ezért azt gondoltam, valami extrát fogok viselni!”

Magê Abàtayguara
galerista
Miért volt a vásáron: Mendes Wood DM Galériát képviselte (São Paulo, Brazília)
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Az összeállítás Zara. Szeretem keverni a high és a fast-fashion darabokat és nagy kedvenceim a monokróm összeállítások.”

Michelle Perr és Lynnette Dodds
gyűjtők és műkedvelők
Miért voltak a vásáron:
„Egyszerűen, hogy megnézzük a Frieze LA kiadását.”
Mit viselnek, mi inspirálta az outfitet: „Yayoi Kusama kulcstartó babákat! (Ezen felül Michelle Fendi-t és Gucci-t visel, Lynnette pedig Wolfordot és Marni-t.)”

Nu Nguyen
kurátor
Miért volt a vásáron:
az Ovitz Family Collection kurátora volt
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: Vintage Comme des Garçons, Celine cipő és Bottega Veneta táska

Genevieve Gaignard 
mixed-media művész
Miért volt a vásáron:
Kiállított
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „Egy általam készített darabban vagyok, amit az örökségem (fehér és fekete felmenőim vannak) és néhány munkám inspirált. Ezen kívül egy Doodad and Fandango fülbevalót is viselek (Grace Jones).

Elizabeth Sahlman
New York-i ingatlanügynök
Miért volt a vásáron:
„A férjemmel vagyok itt, aki művészeti tanácsadó – és soha nem hagyok ki egy művészeti vásárt sem.”
Mit visel, mi inspirálta az outfitet: „A mai összeállításom elég hétköznapi, a Los Angeles-i életérzés inspirálta. A dzseki Herno, a nadrág Cedric Charlier, a cipő Dior.”
Kedvenc műalkotás vagy előadás a vásárról: Hauser & Wirth and David Kordansky

Fotók: Jennelle Fong
Az eredeti cikk ide kattintva elérhető!

Szólj hozzá!