COS a milánói design héten

Blog » COS a milánói design héten

Immár kilencedik alkalommal vesz részt a COS a milánói design héten, idei installációjukat az építész és várostervező ecoLogicStudio-val közösen hozzák létre.

Marco Poletto, Karin Gustafsson (a COS kreatív igazgatója) és Claudia Pasquero

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan installáción dolgozhatunk együtt a COS csapatával, amely egy fontos, és időszerű témát mutat be. Már sok-sok éve dolgozunk azon, hogy a bolygónk regenerálódásra képes organizmusai bevonásával olyan körforgásos rendszert építsünk, amelynek segítségével a városaink által kibocsátott anyagokat fenntartható nyersanyagokká formáljuk.” – nyilatkozta Claudia Pasquero és Marco Poletto, az ecoLogicStudio két alapítója. 

“A fenntarthatóság és az anyagok fejlesztése mindig is a COS figyelmének középpontjában állt.” – mondta Karin Gustafsson, a COS kreatív igazgatója. “ Az idei Salone del Mobile kiállításon szeretnénk a természet innovációit vizsgálni, és azt, hogy ezeket hogyan tudjuk úgy felhasználni, hogy új utakat mutassanak a hétköznapi életünk vezetésében, amellyel csökkenteni tudjuk a környezetünket és a bolygónkat érő negatív hatásokat. Az ecoLogicStudio figyelemreméltó munkája nemcsak azt mutatja be, hogy a tudomány és a biológia hogyan tud finomítani és javítani a mindennapi folyamatokon, hanem azt is, hogy mindez hogyan lehet része a vizualitásnak. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az együttműködésünk által a munkájukat Milánóban ilyen nagy léptékben is bemutathatjuk.” 

Az installáció 2020 április 21. és 25.-e között lesz látogatható a közönség számára a Palazzo Isimbardi udvarán (Milánó, 20122, Corso Monforte 35.). 

Szólj hozzá!