Gallery Weekend Budapest

Gallery Weekend Budapest
Gallery Weekend Budapest

A hatodik alkalommal megrendezett progresszív kortárs magángalériák fesztiválja 13+1 helyszínen várja a visszatérő kiállításlátogatókat és azokat, akik eddig csak kacérkodtak az izgalmas kortárs képzőművészeti galériák felfedezésével. Budapest vezető galériái – az acb, Deák Erika, a Glassyard, a Horizont, az INDA, a Kisterem, a Knoll Budapest, Molnár Ani, a MyMuseum, a TOBE, a Várfok, a VILTIN, a Vintage – március 7-8-án ingyenes megnyitókkal, különleges tárlatvezetésekkel, vezetett galériatúrákkal készülnek az érdeklődőknek. A programsorozat idén egy egyedülálló pop-up kiállítással is készül, amelyet kizárólag március 7-én tekinthető meg a Société Budapest-ben.
A nemzetközi Gallery Weekend brandhez kapcsolódó budapesti rendezvény olyan nagyvárosokkal dolgozik együtt a kortárs képzőművészeti színtér tevékenységének és eredményeinek népszerűsítésén, mint Brüsszel, Antwerpen, Chicago, Dublin, Havanna, Kaunasz, Mexikóváros, Párizs, Barcelona, Varsó, Berlin, Peking, vagy Tel-Aviv.

Minden program ingyenesen látogatható!

Részletes programokkal hamarosan jelentkezünk.

További informáciért látogass el a GWB weboldalára: www.galleryweekendbudapest.com

Gallery Weekend Budapest is a contemporary art festival organized for the sixth time on 7-8. March 2020. For a weekend, everything is about contemporary fine arts in Budapest: presentations, openings and tours in the best galleries. GWB is a unique opportunity for art lovers to get an insight into the sparkling art scene of one of the cultural capitals of the Eastern European region.
For those just getting to know contemporary fine arts it is worthwhile to survey the programmes of Budapest 13 galleries, since the exhibition spaces are open to the public on Saturday and Sunday between 12 a.m. and 6 p.m. What is more, the participating artists, gallery owners and their colleagues will be happy to talk about the exhibited pieces. All the programmes are for free.

All the programs are free.
More information: www.galleryweekendbudapest.com

Részletek

Kezdés

2020.03.07. - 12:00

Vége

2020.02.08. - 18:00

Helyszín

Gallery Weekend Budapest

Gallery Weekend Budapest
Budapest
Hungary

Szólj hozzá!