EGY ERDŐ ÁRA. Slam Akadémia 5. Gazdasági növekedés=klímakrízis?

EGY ERDŐ ÁRA. Slam Akadémia 5. Gazdasági növekedés=klímakrízis?
EGY ERDŐ ÁRA. Slam Akadémia 5. Gazdasági növekedés=klímakrízis?

A Slam Akadémia ötödik estjének kérdése: A gazdasági növekedésből szükségszerűen következik a klímaváltozás?

A Művészek a klímatudatosságért kezdeményezéssel közös Slam Akadémia/Slam Academy est ezúttal is a saját gondolatok igazságát is elfogulatlanul, gondolatbátorsággal megkérdőjelező beszélgetést ötvöz versekkel és slam poetryvel, kutatókat hozva össze a témára reflektáló költőkkel és slammerekkel.

Fellép Aszalós Réka, az Ökológiai Kutatóközpont erdőökológusa, Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke, Karácsony Gergely főpolgármester, zöld közképviselő, Szkarosi Endre, a Szépírók Társasága elnöke, Eke Angéla szín- és bábművész, performer, Pataki György, ökológiai közgazdász (Environmental Social Science Research Group), Nagy Nikolett slammer, Áfra János és Závada Péter költők (a Művészek a klímatudatosságért kezdeményezői), valamint Pataki György, ökológiai közgazdász (Environmental Social Science Research Group) és Molnar Péter, a Slam Akadémia alapítója, szerkesztője és házigazdája.

Mindenkit szeretettel várunk, jegyre való pénz helyett sok ismerőst hozzatok, olyanokat is, akik szerint a klímaváltozás nem komoly veszély. 🙂

Részletek

Kezdés

2020.02.16. - 17:00

Vége

19:00

Helyszín

Central European University

Nador u. 9
Budapest
Hungary
1051

Szólj hozzá!